VARLjIVA JESEN: Danas uživamo u lepom i sunčanom danu, sutra pljuskovi

Izvor: Večernje novosti, 09.Okt.2019, 15:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VARLjIVA JESEN: Danas uživamo u lepom i sunčanom danu, sutra pljuskovi

Naoblačenje mestimično sa kišom ili kratkotrajnim pljuskovima sa severa i zapada, do kraja dana proširiće se i na ostale krajeve BEOGRAD- U Srbiji će se sutra naoblačenje mestimično sa kišom ili kratkotrajnim pljuskovima sa severa i zapada, do kraja dana proširiti na ostale krajeve. Na jugu Srbije veći deo dana zadržaće se suvo i toplo vreme.Vetar će biti slab i umeren severni, severozapadni. Jutarnja temperatura biće od 5 do 14 stepeni, najviša dnevna od 16 >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << do 26 stepeni, saopštio je Republički hidrometeoroloski zavod.U Beogradu će sutra biti umereno do potpuno oblačno, od sredine dana povremeno sa kišom ili kratkotrajnim pljuskom.Vetar će biti slab i umeren severni, severozapadni. Jutarnja temperatura biće oko 14 stepeni, najviša dnevna oko 18.Izgledi vremena u Srbiji za sedam dana - do 17. oktobra:Pretežno sunčano i toplo, samo u petak ujutro na jugu zemlje umereno i potpuno oblačno i uglavnom suvo. Od subote maksimalna temperatura u većini mesta biće od 22 do 27 stepeni.

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vremenska prognoza - 10. oktobar

Izvor: RTS, 09.Okt.2019

Do kraja dana oblačno, mestimično sa kišom. Samo će na jugu ostati suvo i toplo vreme. Temperatura do 26 stepeni. . .Prognoza vremena, upozorenje i verovatnoća ostvarenja opasne pojave.(izvor: RHMZ).09.10.2019. Sreda:...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.