VANZEMALJAC SA URALA Ruski arheolozi pronašli kostur sa izduženom lobanjom

Izvor: Blic, 29.Jul.2015, 22:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"VANZEMALJAC" SA URALA Ruski arheolozi pronašli kostur sa izduženom lobanjom

Ruski arheolozi su u blizini Čeljabinska pronašli kostur žene sa izduženom lobanjom, koji su teoretičari zavere već označili kao "vanzemaljca".

Pristalice teorije o postojanju inteligentnih oblika života na drugim planetama smatraju da najnovije otkriće nedvosmisleno dokazuje da Zemljani nisu sami u svemiru.

Ipak, arheolozi kažu da je izdužena lobanja žene najverovatnije posledica tradicionalnog vezivanja glave, tipičnog za Sarmate, pleme koje je nekada živelo >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << na području današnje Ukrajine.

- Njena lobanja je izdužena jer su joj roditelji u detinjstvu vezivali glavu konopcem. To je bila tradicija Sarmata - kaže Marija Makurova iz rezervata Arkaim na jugu Urala, gde je kostur iskopan.

VIDEO> Vanzemaljac ili pripadnica drevnog plemena?
Pogledaj vesti o: NLO

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.