VANJA GRBIĆ JE LUDO VOLI VEĆ 16 GODINA Ovo je supruga poznatog sportiste koja je svojom odlukom svojevremeno šokirala Srbiju

Izvor: Blic, 11.Avg.2017, 16:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VANJA GRBIĆ JE LUDO VOLI VEĆ 16 GODINA Ovo je supruga poznatog sportiste koja je svojom odlukom svojevremeno šokirala Srbiju

Vanja Grbić je čovek koji izgleda ima sve - bio je najbolji odbojkaš sveta, ima četvoro dece i brak o kakvom mnogi sanjaju. A da bi njegova životna priča izgledala tako jedna od najzaslužnijih osoba je upravo supruga Sara.

Iako je skoro deset godina mlađa od njega, oova bivša karatistkinja se sa 21 godinom odrekla karijere i posvetila porodici. Njihova ljubav traje više od 16 godina.

- Ona je iskrena, neiskvarena, normalna žena, onakva kakvu sam celog života >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << tražio- naglasio je jednom prilikom Vanja.

Međutim, sve je šokirala odlukom da će prestati da se bavi karateom zbog braka i proširenja porodice s obzirom na to da je bila jedna od najuspešnijih predstavnica tadašnje Jugoslavije.

- Osvojila sam šampionsku titulu, bila treća na Mediteranu, treća u Evropi, sa Dijamantom druga u Kupu šampiona, proglašena sam za najbolju sportistkinju Zrenjanina, dobila 'Spartakovu nagradu' i izabrana za najbolju karatistkinju prošle sezone u Jugoslaviji- pričala je davnih dana Sara o svojim uspesima.

Njih dvoje zajedno podižu četvoro dece. Najstarija Ina ima 12, Una 10, Mila četiri, a Lazar godinu dana.

- Za dobar brak najvažniji su česti i iskreni razgovori, jer bez toga ne mogu ni emotivno ni intelektualno da budu bliski. Dešava se da mnogi očekuju nešto od voljene osobe, a nikada joj ne pričaju o svojim željama, pa žive u zabludi da će ona sama to saznati. Da nam se tako nešto ne bi desilo i da se ne bismo udaljili jedno od drugog, uvek kažemo sve što mislimo- zaključuje ovaj skladan par. A kako izgleda njihov velelepni dom u kojem odgajaju svoje četvoro dece i žive život kao iz bajke, pogledajte OVDE.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

RODILA MU JE ČETVORO DECE: Ovako izgleda supruga legendarnog Vanje Grbića (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Avg.2017, 13:46

Njihova ljubav traje više od 16 godina...Vanja Grbić je čovek koji izgleda ima sve – bio je najbolji odbojkaš sveta, ima četvoro dece i brak o kakvom mnogi sanjaju. A da bi njegova životna priča izgledala tako jedna od najzaslužnijih osoba je upravo supruga Sara...NEMA NOVCA DA VODI DECU NA...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.