VANDALIZAM U CENTRU BEOGRADA Tinejdžerke uhvaćene u krađi u prodavnici, pa RAZBILE NOS radniku obezbeđenja! Rušile sve pred sobom

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Feb.2024, 10:18

VANDALIZAM U CENTRU BEOGRADA Tinejdžerke uhvaćene u krađi u prodavnici, pa RAZBILE NOS radniku obezbeđenja! Rušile sve pred sobom

Užasno nasilje u centru Beograda.

Nekoliko devojčica uzrasta 13-14 godina uhvaćene su u krađi u jednoj prodavnici u centru grada, a jedna od njih razbila je nos radniku obezbeđenja!

Na bahato i nasilno ponašanje ovih tinejdžerki upozorila je jedna korisnica društvenih mreža.

- Sinoć oko 20 časova pet devojčica uzrasta možda oko 13/14 godina su uhvaćene u krađi u Čika Ljubinoj u centru grada. Obezbeđenje (čovek od 70 godina) je primetio >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da kradu stvari i opomenuo ih je, na šta su one počele da ruše sve u radnji. Jedna od devojčica je razbila nos obezbeđenju i kako kaže radnica iz prodavnice ogulila mu je skroz kožu sa nosa. Nakon izlaska iz prodavnice, jedna od devojcica je uzela staklenu flašu i razbila o staklo - napisala je ona, a njena poruka objavljena je nedavno na Instagram stranici "Serbialive Beograd".

Policija je prema njenim rečima došla nakon 15 minuta, a devojčica koja je prebila obezbeđenje je pobegla sa još jednom devojčicom.

- Rušile su sve stvari pred sobom koje su videle. Ostale tri su se uglavnom vrzmale tuda oko prodavnice i pokušavale “da se sakriju od policije”. Kad je policija otišla sa tog mesta, tri devojčice su se vratile kod prodavnice. Od svih ljudi koji su prolazili i stajali od samog početka incidenta i gledali šta se dešava kao da su u bioskopu, svega njih 4-5 je uspelo da se suprostavi devojčicama. Jako su bezobrazne, neuračunljive i nevaspitane. Te tri devojčice su privedene u Knez Mihajlovoj nakon 20 minuta - navela je ona.

Dodala je i da ne zna da li je policija uspela da pronađe devojčicu koja je povredila radnika obezbeđenja i njenu pratilju.

- Nažalost ovo nije prvi put da se ovako nesto dešava. Žena koja radi u toj pordavnici na svakih šest meseci mora da ide na suđenja jer se non stop dešavaju neki incidenti. Pre par meseci je dečko izboden na tom mestu - tvrdi ova gospođa.

Srbija Danas/Kurir/Autor: Mina Branković/Preneo: N.Đ.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.