VAKCINIŠITE SE KOD NAS, IMATE ŠVEDSKI STO Vučić iznenadio slovenačkog novinara neočekivanim pozivom

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Maj.2021, 12:03

"VAKCINIŠITE SE KOD NAS, IMATE ŠVEDSKI STO" Vučić iznenadio slovenačkog novinara neočekivanim pozivom

Predsednik Vučić pozvao slovenačkog novinara i delegaciju Slovenije da se vakcinišu kod nas

Predsednik Vučić je danas tokom pres konferencije nakon susereta sa slovenačkim predsednikom Borutom Pahorom pojasnio tok nabavke vakcina u Srbiji.

Pojasnio je da je Srbija najpre dobila Fajzer vakcine, jer je sa Fajzerom napravljen prvi ugovor.

Odgovarajući na pitanje slovenačkog novinara predsednik je naglasio da su tek potom stigle kineske vakcine, koje >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << smo dobili u najvećim količinama, a onda u približnom broju AstraZeneka i ruski Sputnjik V.

Predsednik Vučić je potom pozvao slovenačkog novinara, koji je bio u delegaciji predsednika Slovenije Boruta Pahora, da se vakciniše u Srbiji, ako se već dosad nije vakcinisao.

Kako je slovenački novinar koji je postavio pitanje bio u pratnji delegacije predsednika Boruta Pahora,  presednik Vučić ih je sve zajedno pozvao da se vakcinišu u Srbiji, ako se nisu dosad vakcinisali.

- Ako niste vakcinisani imate švedski sto vakcina kod nas, da se vakcinište, da mi uzvratimo EU na podršci koju smo dobili prethodnih godina - kazao je u odgovoru slovenačkom novinaru.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.