Uzroci požara na gasovodu biće poznati sutra

Izvor: Press, 31.Mar.2013, 16:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uzroci požara na gasovodu biće poznati sutra

On je kazao da stručni timovi "Srbijagasa", zajedno sa drugim nadležnim službama, vrše stručni uvidjaj kako bi se utvridillo kako je došlo do požara.    
"Verujem da će sutra u toku dana izaći sa preciznim informacijama o uzrocima eksplozije", rekao je Stojanović.    
Radovi na oštećenom gasovodu biće završeni najkasnije do večeras, kada će i isporuka gasa za potrošače u ZZelezniku i Umci biti normalizovana, saopštio je ranije "Srbijagas".    
To preduzeće >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << ističe da je taj teren izuzetno nepristupačan i da su slozzeni uslovi za sanaciju havarije, pa se potrošači mole da imaju razumevanja.    
"Srbijagas" je saopštio da se ponovno puštanje gasa u mrezzu očekuje u kasnim večernjim satima.    
Havarija na gasovodnom sistemu JP "Srbijagas" dogodila se u subotu u 7.45 sati na magistralnom gasovodu MG-05 kod Ibarske magistrale, u blizini obilaznice kod Ceraka.    
Brzom reakcijom ekipe JP "Srbijagas" pozzar je ugašen i ventili su na toj deonici u najkraćem roku zatvoreni, a u havariji nije bilo povredjenih.

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.