Uzmi račun i pobedi od 15. maja: 16 stanova i 600 automobila Fijat 500L

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 20.Apr.2021, 11:47

"Uzmi račun i pobedi" od 15. maja: 16 stanova i 600 automobila Fijat 500L

Ministar finansija Siniša Mali najavio je danas da će tokom ove godine biti održana dva kola nagradne igre "Uzmi račun i pobedi", prvo od 15. maja do 15. juna, a drugo tokom septembra i oktobra.

Građani već od danas mogu slati koverte i važiće računi izdati od 1. aprila, rekao je Mali u Palati Srbija na konferenciji za medije.

Uslovi će biti kao i tokom prethodnog kola nagradne igre.

U kovertama treba da bude najmanja deset računa ili slipova, sa >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << minimalnim iznos na računu od 100 dinara.

Nagradni fond igre iznosiće 350 miliona dinara, a pobednicima će biti podeljeno 16 stanova i 60 automobila marke fijat 500 L.

Spremamo novu strategiju za borbu protiv sive ekonomije

Ministar finansija najavio je donošenje nove strategije Vlade Srbije za borbu protiv sive ekonomije.

"Kao koordinator vladinog radnog tela za borbu protiv sive ekonomije, mogu da kažem da ćemo novu strategiju usvojiti u junu. Ona je vezana za detaljni plan nastavka borbe protiv sive ekonomije i tiče se dalje reforme poreske uprave i svih drugih akcija koje planiramo da sprovedemo kako bi minimizirali uticaj sive ekonomije na našu privredu", rekao je Mali.

On je istakao da je prevođenje sivih tokova u legalne veoma važno, jer svaki procenat sive ekonomije koji pređe u legalni tok, znači i veći priliv od poreza u budžet, više para za bolnice, puteve, infrastrukturu.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

„Uzmi račun i pobedi“ – novi krug nagradne igre počinje 15. maja

Izvor: N1 televizija, 20.Apr.2021

Novi krug nagradne igre "Uzmi račun i pobedi" počeće 15. maja i trajaće od 15. juna, a nagradni fond je 350 miliona dinara, najavio je ministar finansija Srbije Siniša Mali.

Nastavak na N1 televizija...

Počeo novi ciklus nagradne igre "Uzmi račun i pobedi", prvo izvlačenje 15. maja

Izvor: RTS, 20.Apr.2021

Danas je počeo novi ciklus nagradne igre "Uzmi račun i pobedi", u igri su računi i slipovi izdati od 1. aprila. Prvo od šest izvlačenja je 15. maja, a još jedan krug izvlačenja krajem godine. U nagradnom fondu je 16 stanova i 60 automobila. Boljoj naplati PDV-a u najkriznijoj godini, doprinela...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.