Užički zavod: Smanjuje se broj novoobolelih

Izvor: B92, 09.Jul.2020, 21:55

Užički zavod: Smanjuje se broj novoobolelih

U poslednja 24 sata u Zlatiborskom okrugu potvrđeno je još 10 pozitivnih slučajeva na kovid-19, saopštio je večeras užički Zavod za javno zdravlje.

Petoro novoobolelih zabeležilo je Užice, Sjenica četvoro, a Čajetina jednog.

Od početka epidemije u Zlatiborskom okrugu potvrđeno je 772 obolelih od kovida-19, od kojih je 23 preminulo.

Najveći broj obolelih ima Užice, ukupno 349.

Juče je, prema podacima užičkog Zavoda za javno zdravlje, Zlatiborski okrug zabeležio 13 novih slučajeva, a dan ranije čak 94 novoobolelih.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

KONAČNO DOBRE VESTI: Smanjuje se broj novoobolelih u Zlatiborskom okrugu

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Jul.2020

Od početka epidemije u ovom delu Srbije potvrđeno je 772 obolelih od kovida-19..U poslednja 24 sata u Zlatiborskom okrugu potvrđeno je još 10 pozitivnih slučajeva na kovid-19, saopštio je večeras užički Zavod za javno zdravlje. Petoro novoobolelih zabeležilo je Užice, Sjenica četvoro, a Čajetina...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Požarevački zavod:Još 14 obolelih u Podunavskom okrugu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 10.Jul.2020, 15:44

Prema najnovijim podacima požarevačkog Zavoda za javno zdravlje, u poslednja 24 sata u Braničevskom okrugu potvrđeno je dvoje novoobolelih od kovida-19, dok je u Podunavskom okrugu koronom inficirano još 14 osoba...Direktorka Zavoda Ana Jovanović saopštila je da je u Požarevcu zabeleženo dvoje...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.