Požarevački zavod:Još 14 obolelih u Podunavskom okrugu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 10.Jul.2020, 15:44

Požarevački zavod:Još 14 obolelih u Podunavskom okrugu

Prema najnovijim podacima požarevačkog Zavoda za javno zdravlje, u poslednja 24 sata u Braničevskom okrugu potvrđeno je dvoje novoobolelih od kovida-19, dok je u Podunavskom okrugu koronom inficirano još 14 osoba.

Direktorka Zavoda Ana Jovanović saopštila je da je u Požarevcu zabeleženo dvoje novozaraženih, ukupno 175, u Velikoj Plani sedmoro, ukupno 69, u Smederevskoj Palanci još šest pozitivnih, ukupno 172, a u Smederevu još jedan, ukupno 263.

Kako je navela, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << najveći broj pacijenata nalazi se u kućnoj izolaciji i ima lakšu kliničku sliku.

"Uglavnom su to pojedinačni porodični kontakti. Nema više značajno pozitivnih u radnim kolektivima, kao ni među zdravstvenim radnicima", ukazala je Jovanović i navela da se epidemiološka situacija i dalje može oceniti kao nesigurna.

U ostalim opštinama Braničevskog okruga nije bilo promena u broju obolelih u odnosu na jučerašnje podatke.

Od početka epidemije Petrovac na Mlavi ima 16 pozitivnih, Veliko Gradište osam, Malo Crniće i Žagubica po četiri, Žabari troje, Golubac jednog.

Prema rečima doktorke Jovanović, u Braničevskom okrugu ukupno je testiran 4.521 uzorak, a u Podunavskom 5.172.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.