Užička gradska toplana počela isključenja neplatiša

Izvor: Studio B, 26.Sep.2014, 11:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Užička gradska toplana počela isključenja neplatiša

Gradska toplana u Užicu od 22. septembra isključila je 35 domaćinstava koja duguju preko 50 hiljada dinara za grejanje izjavio je direktor ovog javnog preduzeća Zoran Šibalić.

"Na pragu grejne sezone primorani smo na ovoj korak, jer 480 građana duguju Toplani 70 miliona dinara. To dovodi u pitanje početak grejne sezone, a dužnici su hronične neplatiše", rekao je Šibalić Tanjugu.

Šibalić naglašava da među onima koji ne plaćaju grejanje ima i onih koji >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << su utuživani i protiv kojih su donete pravosnažne presude, ali izvršitelji nisu reagovali, pa je Toplana primorana na zavrtanje ventila.

"Da je naplativost veća ne bi bili u situaciji da pred početak grejne sezone raspolažemo količinama mazuta dovoljnim za sedam dana grejne sezone", ističe Šibalić.

Iz Gradske toplane poručuju da će se sa isključenjem sa sistema grejanja dužnika nastaviti do početka grejne sezone.

 

Nastavak na Studio B...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Bez grejanja za dug od 50.000 RSD

Izvor: B92, 26.Sep.2014

Gradska toplana u Užicu od 22. septembra isključila je 35 domaćinstava koja duguju više od 50.000 dinara za grejanje..."Na pragu grejne sezone primorani smo na ovoj korak, jer 480 građana duguju Toplani 70 miliona dinara. To dovodi u pitanje početak grejne sezone, a dužnici su hronične neplatiše",...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.