Užice: Lekar uhapšen zbog mita za prekid trudnoće!

Izvor: Mondo, 15.Avg.2018, 10:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Užice: Lekar uhapšen zbog mita za prekid trudnoće!

Užička policija uhapsila je D.A. (53), lekara specijalistu Opšte bolnice u Užicu, osumnjičenog da je primio mito, saopštio je MUP.

Foto: Guliver/Getty Images/Sean Gallup

Sumnja se da je D.A. zahtevao i primio 570 evra kako bi prekinuo trudnoću pacijentkinji koja je bila u 17. nedelji trudnoće što nije dozvoljeno.

Belo mito: Lekar specijalista uhapšen u Ćupriji

Krivična prijava podneta je protiv još četiri osobe zbog >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo davanje mita.

Uhapšen lekar specijalista iz Kruševca

Osumnjičenom D.A. određeno je zadržavanje zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo primanje mita, a protiv njega Osnovnom javnom tužilaštvu u Užicu biće podneta i krivična prijava zbog sumnje da je počinio i krivično delo nedozvoljeni prekid trudnoće.

Akciju hapšenja su sproveli pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Užicu, u saradnji sa Posebnim odeljenjem za suzbijanje korupcije Višeg javnog tužilaštva u Kraljevu.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.