Uhapšen lekar iz Užica, prekid trudnoće u 17. nedelji naplatio 570 evra

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 15.Avg.2018, 10:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšen lekar iz Užica, prekid trudnoće u 17. nedelji naplatio 570 evra

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Užicu, u saradnji sa Posebnim odeljenjem za suzbijanje korupcije Višeg javnog tužilaštva u Kraljevu, uhapsili su D.A. (53) lekara specijalistu Opšte bolnice u Užicu osumnjičenog za primanje mita.

Sumnja se da je D.A. zahtevao i primio 570 evra kako bi prekinuo trudnoću pacijentkinji koja je bila u 17. nedelji trudnoće što nije dozvoljeno, saopštio je MUP.

Krivična prijava podneta je protiv još četiri osobe zbog >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo davanje mita.

Osumnjičenom D.A. određeno je zadržavanje zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo primanje mita, a protiv njega Osnovnom javnom tužilaštvu u Užicu biće podneta i krivična prijava zbog sumnje da je počinio i krivično delo nedozvoljeni prekid trudnoće.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

MUP: Uhapšen lekar iz Užica zbog primanja mita

Izvor: B92, 15.Avg.2018

Užice -- Policija u Užicu, u saradnji sa Posebnim odeljenjem za suzbijanje korupcije Višeg javnog tužilaštva u Kraljevu, uhapsili su D. A. (53)...On je lekar specijalista Opšte bolnice u Užicu, a osumnjičen je za primanje mita...Sumnja se da je D. A. zahtevao i primio 570 evra kako bi prekinuo...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.