Užice: Dečak izazvao paniku nestankom zbog loših ocena

Izvor: B92, 22.Jun.2016, 18:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Užice: Dečak izazvao paniku "nestankom" zbog loših ocena

Užice -- Učenik sedmog razreda iz Užica čiji je nestanak prijavljen, pronađen je ubrzo, a beg od kuće je opravdao “lošim ocenama u školi“, pišu Večernje novosti.

Kako piše beogradski list, K.S. (13) je nestao u sredu oko 11 sati, pošto je otišao u školu da preda đačku knjižicu.

Ceo grad se podigao na noge, tragala je policija satima zajedno sa smrtno uplašenim roditeljima: na kraju, oko 16 časova, mališan je pronađen, a ispostavilo se da se skrivao >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << zbog loših ocena u knjižici.

“Kristijan je otišao do škole u naselju Krčagovo, ali se nije vratio. Supruga i ja smo obišli i proverili sva mesta na kojima bi se mogao zadržati, ali ga nigde nije bilo. Obavestili smo policiju, i oni su se uključili u potragu. Kristijan nije kod sebe imao mobilni telefon, imao je u džepu oko 2.000 dinara, ali su nam na Autobuskoj stanici rekli da niko sličan nije kupovao kartu... Lutali smo, gledali, ali ga nigde nije bilo”, kaže Budimir Savić, otac mališana, koji je sa suprugom i Kristijanovim starijim bratom juče prošao kroz pravi pakao.

Dečak je pronađen nedaleko od škole, u svom naselju, a sakrio se zbog loših ocena u knjižici koje nije prijavio roditeljima.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.