Uzbudljiva i nesvakidašnja priča „Udovice“

Izvor: Danas, 21.Nov.2018, 23:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uzbudljiva i nesvakidašnja priča „Udovice“

Novi krimi triler, film „Udovice“ u režiji Stiva Mekvina od sutra će se prikazivati u domaćim bioskopima. Režiser Mekvin poznat je i po filmovima „Glad“, „Sramota“ i „12 godina ropstva“, a njegov novi film, „Udovice“ , kako se ističe u najavi, "dobio je najviše ocene na sajtu RottenTomatoes i ima zadatak, da nas, bez sumnje, iznenadi i uvede u vrlo uzbudljivu i nesvakidašnju priču". Članak Uzbudljiva i nesvakidašnja priča „Udovice“ se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Vodimo vas na novi film Viole Dejvis

Izvor: Blic, 22.Nov.2018, 12:48

Od Oskarom nagrađenog reditelja Stiva Mekvina (‚‚12 godina ropstva”) i koscenaristkinje i autorke bestselera Džilijen Flin (“Iščezla”), stiže nam žestok i savremen triler smešten u pozadini kriminala, strasti, i korupcije: film „Udovice“ je priča o četiri žene koje nemaju ništa...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.