Uzbudljiva i nesvakidašnja priča „Udovice“ 1Scena iz filma "Udovice"

Novi krimi triler, film „Udovice“ u režiji Stiva Mekvina od sutra će se prikazivati u domaćim bioskopima. Režiser Mekvin poznat je i po filmovima „Glad“, „Sramota“ i „12 godina ropstva“, a njegov novi film, „Udovice“ , kako se ističe u najavi, „dobio je najviše ocene na sajtu RottenTomatoes i ima zadatak, da nas, bez sumnje, iznenadi i uvede u vrlo uzbudljivu i nesvakidašnju priču“.

U filmu, pored dobitnice Oskara, Viole Davis i Mišel Rodrigez koja je poznata po serijalu „Paklene ulice“, igraju i Lijam Nisom, Kolin Farel, Rober Dival, Danijel Kaluja i Džon Berntal.

Priča prati osobe sa potpuno drugačijim rasnim, socijalnim i ekonomskim statusom koje, zbog problema u kojem su se našle njihove porodice, moraju da preuzmu stvar u svoje ruke i završe započeti posao.

Ova krimi priča dešava se u korumpiranom Čikagu, a inspiracija reditelja Stiva Mekvina proistekla je iz originalne serije koja ga je oduševila pre više godina, te je odlučio da snimi film koji je shvatio jako duboko i lično – saopšteno je prilikom najave filma i dodato „Izvanredna prilika da primetimo kako se ponašaju ljudi koji su ostavljeni bez ičega, i na kakav nesvakidašnji način otkrivaju svoju snagu i postaju spremni na sve“.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari