Užas u Nišu: Poznati lokalni muzičar izgoreo u svom krevetu

Izvor: Blic, 10.Feb.2014, 14:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Užas u Nišu: Poznati lokalni muzičar izgoreo u svom krevetu

NIŠ - Gitarista Zoran Živanović - Živana, poznati niški kafanski muzičar, nastradao je u požaru u svojoj kući usled trovanja ugljen monoksidom, pokazali su nalazi obdukcije koja je urađena na Zavodu za sudsku medicinu u Nišu.

Prema prvim nalazima istrage požar koji je u Živanovićevoj kući izbio 5. februara, izazvala je zaboravljena cigareta.

- Pretpostavlja se da je loše ugašena cigareta ili žar koji jeispao sa nje, zapalio papire na stolu koji su isprva >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << tinjali i zadimili prostoriju. Obdukcija je pokazala da organizmu nastradalog ima velike koncentracije ugljen monoksida usled čega je nastupila smrt. Vatra koja se kasnije razvila nanela mu je opekotine po leđima - navode u policiji.

Živanović je živeo sam, a uviđajem nisu utvrđene nikakve sumnjive okolnosti. On je godinama svirao u mnogim bendovima a poslednjih godina je nastupao u restoranu „Hamam“ u Tvrđavi.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Užas u Nišu: Poznati muzičar izgoreo u svom krevetu

Izvor: Blic, 10.Feb.2014

Poznati niški kafanski muzičar, gitarista Zoran Živanović Živana nastradao je pre nekoliko dana u svom domu u Nišu...Policija navodi da se ugušio od prevelike koncentracije ugljen monoksida u sobi gde se razvio požar, kao i da nema sumnjivih okolnosti oko Živanovićeve smrti...Prema prvim nalazima,...

Nastavak na Blic...

NI: Zapalio se cigaretom

Izvor: OkRadio.rs, 10.Feb.2014

Niški kafanski muzičar, Zoran Živanović Živana ugušio se u požaru. Živanović se ugušio od prevelike koncentracije ugljen monoksida u sobi gde se razvio požar. On je zaspao sa upaljenom cigaretom, tako da nema sumnjivih okolnosti . Upoliciji su rekli da požar prvo zahvatio neke papire,...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.