Užas u Kanadi: Tela četiri bebe u skladištu

Izvor: Mondo, 22.Okt.2014, 08:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Užas u Kanadi: Tela četiri bebe u skladištu

U iznajmljenom skladištu u gradu Vinipeg na zapadu Kanade su pronađena tela četiri bebe, saopštila je lokalna policija.

Foto: screenshot/YouTube

U saopštenju se navodi da policajci "ispituju određeni broj pojedinaca" u sklopu istrage o otkriću leševa beba, dok patolozi istovremeno vrše obdukciju, prenela je agencija AFP.

"Suviše je rano da se kaže šta se ovde dogodilo", izjavio je na konferenciji za štampu policijski načelnik Erik Hofli, koji >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << je otkriće tela opisao uznemirujućim i neverovatno tragičnim.

Hofli je dodao kako policiji u poslednje vreme nije prijavljen nijedan slučaj nestanka beba.

Čak i ako u ovom slučaju nije počinjen zločin, "nije dozvoljeno pohranjivati ljudske ostatke u skladištima", dodao je Hofli.

Policija je navela da su tela beba pronašli zaposleni kompanije koja iznajmljuje skladišta dok su vršili inventuru skladišta u najmu jednog kriminalca.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kanada: Pronađena tijela četiri bebe

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 22.Okt.2014

Tijela četiri bebe pronađena su u jednom skladištu u zapadnom kanadskom gradu Vinipeg, saopštila je lokalna policija...Policija je reagovala na dojavu zaposlenih u magacinu koji su pronašli tijela u raspadanju...U saopštenju se navodi da policija razgovora sa većim brojem pojedinaca, te da u posljednje...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.