Užas u Italiji: Voz usmrtio dve osobe

Izvor: B92, 12.Dec.2023, 13:02

Užas u Italiji: Voz usmrtio dve osobe

Muškarac i žena poginuli su kada ih je udario voz koji je saobraćao na liniji Mantova-Milano, u opštini Kurtatone, prenela je ANSA.

Preliminarna istraga policije pokazala je da se radi o osobama starim oko 50 godine iz pokrajine Mantove, koji su bili u emotivnoj vezi.

U toku je istraga kako bi se razjasnila pozadina nesreće i utvrdilo eventualno da li je reč o samoubistvu, što je, kako piše italijanska agencija, verovatnije, ili se radi o nesrećnom slučaju. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<

Do nesreće je došlo sinoć oko 22.00 časa, a prvo su pronađeni tragovi krvi, da bi tek oko ponoći, zbog guste magle, tela pronađena malo dalje od mesta udara.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Tragedija u Italiji: Voz usmrtio dve osobe kod Mantove

Izvor: 24sedam.rs, 12.Dec.2023

Preliminarna istraga policije pokazala je da se radi o osobama starim oko 50 godina iz pokrajine Mantove, koji su bili u emotivnoj vezi

Nastavak na 24sedam.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.