Užas kod Lajkovca: Na grudima žene pronađene povrede, sumnja se na STRAŠNU SMRT

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Okt.2018, 08:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Užas kod Lajkovca: Na grudima žene pronađene povrede, sumnja se na STRAŠNU SMRT

Leš otkriven nedaleko od kuće

Starica N. J. pronađena je mrtva u voćnjaku svoje porodične kuće u selu kod Lajkovca, a obdukcija treba da pokaže da li je starica preminula od srčanog udara ili ju je, kako se sumnja, udario ovan.

Na grudima nesrećne žene, koja je bila u nesvesnom stanju kada je pronađena u delu voćnjaka gde se čuvaju ovce, bile su vidljive povrede. Lekari su pokušali da je reanimiraju, ali je starica preminula po prijemu u bolnicu u Valjevu.

Istražni organi su naložili obdukciju njenog tela, kako bi se utvrdilo da li je N. J. umrla u voćnjaku zbog prestanka rada srca ili ju je udarcem usmrtio ovan iz njenog stada.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.