Izvor: Nezavisne Novine, 02.Avg.2021, 12:58

Užas kod Gračanice: Metalnom šipkom udarao ženu koja je branila kćerku

GRAČANICA - Mirela Dubinović juče je samo pukom srećom preživjela napad nasilnog komšije Dž.Dž. koji je na nesrećnu ženu nasrnuo metalnom palicom.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

(UZNEMIRUJUĆI VIDEO) Pukom srećom preživela: Čovek nasrnuo na ženu METALNOM PALICOM

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Avg.2021

U Policijskoj stanici Gračanica potvrdili su da su postupili po prijavi te da su izašli na teren..Mirela Dubinović juče je samo pukom srećom preživela napad nasilnog komšije Dž. Dž. koji je na nesretnu ženu nasrnuo metalnom palicom...Sve se odigralo u mestu Pribava kod Gračanice. Kako je Dubinović...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Mučna ispovest pretučene žene iz Gračanice: "Komšija me je tukao metalnom šipkom jer mu smeta i moj roštilj"

Izvor: Blic, 03.Avg.2021, 10:53

Mirela Dubinović iz Pribave kod Gračanica, koju je prekjuče s metalnom šipkom udario u glavu komšija Dž. Džaferović, tvrdi da je u poslednjih nekoliko godina podnela 20 prijava, ali da on nikada nije osuđivan.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.