Uvoz krava iz Rusije i Belorusije

Izvor: Blic, 13.Dec.2010, 15:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uvoz krava iz Rusije i Belorusije

Ministar poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Saša Dragin potpisaće sutra sa direktorima preduzeća "Agromed" iz Rusije i "Ost-Import" iz Belorusije Pismo o namerama o saradnji u oblasti stočarstva, kojim će biti omogućen uvoz 50.000 muznih grla, saopštilo je Ministarstvo poljoprivrede.

Potpisivanju će prisustvovati ambasador Ruske Federacije Aleksandar Konuzin i otpravnik poslova Republike Belorusije Sergej Čičuk, navedeno je u saopštenju.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Investicije u mlečno govedarstvo

Izvor: S media, 13.Dec.2010

Ministar poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Saša Dragin potpisaće sutra sa direktorima preduzeća "Agromed" iz Rusije i "Ost-Import" iz Belorusije Pismo o namerama o saradnji u oblasti stočarstva, kojim će biti omogućen uvoz 50.000 muznih grla, saopštilo je Ministarstvo poljoprivrede...Potpisivanju...

Nastavak na S media...

Srbija uvozi 50.000 muznih krava

Izvor: Danas, 13.Dec.2010

Ministarstvo poljoprivrede saopštilo je juče da će ministar Saša Dragin danas potpisati pismo o namerama sa direktorima preduzeća Agromed iz Ruske Federacije i Ost-Import iz Belorusije, koje će definisati saradnju u oblasti stočarstva kojim će biti omogućen uvoz 50.000 muznih grla.

Nastavak na Danas...

Konuzin: Ovakvi dogovori o saradnji doprinose modernizaciji poljoprivrede Srbije, Rusije i Belorusij

Izvor: Beta Video, 14.Dec.2010, 13:20

BEOGRAD - Ambasador Rusije u Srbiji Aleksandar Konuzin: Ovakvi dogovori o saradnji doprinose modernizaciji poljoprivrede Srbije, Rusije i Belorusije (CH 6)

Kliknite na sliku da bi video krenuo.

Realizovano uz pomoć www.beta-video.tv

Nastavak na Beta Video...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.