Utopio se mladić iz Pazara na jezeru Gazivode

Izvor: SandzakPress.net, 16.Avg.2020, 18:53

Utopio se mladić iz Pazara na jezeru Gazivode

Na jezeru Gazivode danas se utopio tinejdžer J. C. (17) iz Požege kod Novog Pazara.Prema do sada dostupnim informacijama, mladić je stradao prilikom kupanja. Na mjesto događaja izašla je policija i ekipe Hitne pomoći. Potraga je u toku, očekuju se ekipe spasilaca. Rtvnp The post Utopio se mladić iz Pazara na jezeru Gazivode appeared first on Sandžak PRESS.

Nastavak na SandzakPress.net...






Povezane vesti

Pronađeno tijelo mladića koji se utopio na jezeru Gazivode (Video)

Izvor: SandzakPress.net, 17.Avg.2020, 15:39

Beživotno telo J.Ć(17) pronađeno je danas u jezeru Gazivode u Ribarićima, saznaje A1. Inače, za telom mladića se traga od juče, a pronađeno je danas  u dubini od 14 metara, na udaljenosti 35 metara od obale. U pronalaženju tela učestvovala je žandarmerija iz Beograda i Gorska služba iz Zubinog...

Nastavak na SandzakPress.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SandzakPress.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SandzakPress.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.