OTKRIVEN IDENTITET MLADIĆA KOJI SE UTOPIO NA GAZIVODAMA: Potraga i dalje traje usled otežavajuće okolnosti

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Avg.2020, 17:21

OTKRIVEN IDENTITET MLADIĆA KOJI SE UTOPIO NA GAZIVODAMA: Potraga i dalje traje usled otežavajuće okolnosti

Trenutno se čeka dolazak ronioca Žandarmerije

U jezeru Gazivode danas se utopio sedamnaestogodišnji mladić J. C. iz novopazarskog sela Požega.

Telo mladića još uvek nije pronađeno, a trenutno se čeka dolazak ronioca Žandarmerije. Jezero se nalazi dvadesetak kilometara od Novog Pazara i pripada opštini Tutin.

Zbog obilnih padavina koje su u protekla dva dana zahvatile ovaj kraj, voda u jezeru je poprilično mutna što dodatno otežava potragu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

NOVI DETALJI O SMRTI TINEJDŽERA (17) U NOVOM PAZARU: Mladić sam skočio u jezero - za telom se još uvek traga!

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Avg.2020

Nažalost, mladić nije uspeo da ispliva..Sedamnaestogodišnji J.C. koji se danas utopio kod Novog Pazara, kupao se u jezeru Gazivode na kom je boravio sa društvom...Nakon jednog od skokova u vodu, mladić nije isplivao...Potraga za mladićem je odmah krenula, ali telo još uvek nije pronađeno...Jezero...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.