Usporena vožnja na pojedinim deonicama zbog radova

Izvor: RTS, 07.Sep.2017, 07:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Usporena vožnja na pojedinim deonicama zbog radova

Zbog povoljnih vremenskih uslova prohodnost puteva u Srbiji je dobra, a na naplatnim stanicama i graničnim prelazima nema dužih zadržavanja, saopštio je jutros AMSS.
Pojačan saobraćaj očekuje se tokom dana kao i narednih dana, kada je zbog aktuelnih radova na pojedinim deonicama moguća usporena vožnja uz kraće zastoje, a na pojedinim je potrebno koristiti i alternativne putne pravce.
Od danas, >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << do 13. septembra, zbog poboljšanja ukrsnog mesta državnih puteva I-B reda broj 22 i II-A reda broj 177, na petlji u Gornjem Milanovcu-II faza, doći će do zatvaranja saobraćaja na delu Ulice Nikole Lunjevice iz pravca Gornjeg Milanovca (od Ulice Vojvode Mišića) do uključenja na magistralu, u smeru prema Beogradu.
Saobraćaj će, za vreme trajanja radova, biti preusmeren preko Železničke ulice i Ulice kneza Aleksandra.
Prema poslednjim informacijama JP "Putevi Srbije", zadržavanja na naplatnim stanicama nisu duža od 10 minuta.
Učesnici u saobraćaju se putem portala postavljenih na auto-putevima redovno obaveštavaju o eventualnim zadržavanjima na naplatnim stanicama.
Prema poslednjim informacijama Uprave granične policije, na našim graničnim prelazima nema dužih zadržavanja od 30 minuta.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.