AMSS: I danas dobra prohodnost puteva

Izvor: B92, 07.Sep.2017, 07:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

AMSS: I danas dobra prohodnost puteva

Beograd -- Vozače i danas očekuje dobra prohodnost puteva u Srbiji, saopštio je Auto-moto savez Srbije.

Zadržavanja na naplatnim rampama nisu duža od 10 minuta. Prema podacima Uprave granične policije, zadržavanja na graničnim prelazima ne prelaze 30 minuta.

AMSS upozorava da se na više deonica na putevima u Srbiji izvode radovi što može uzrokovati izmene režima saobraćaja i svakako zahteva dodatni oprez u vožnji.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dobra prohodnost puteva, na granicama NEMA gužvi

Izvor: Blic, 07.Sep.2017

Zbog povoljnih vremenskih uslova prohodnost puteva u Srbiji je dobra, a na naplatnim stanicama i graničnim prelazima nema dužih zadržavanja, saopštio je jutros AMSS...Pojačan saobraćaj očekuje se tokom dana kao i narednih dana, kada je zbog aktuelnih radova na pojedinim deonicama moguća usporena...

Nastavak na Blic...

Bez većih zadržavanja na graničnim prelazima, osim na Batrovcima gde se čeka oko sat i po

Izvor: Blic, 07.Sep.2017

Prema poslednjim informacijama Uprave granične policije, na graničnim prelazima nema dužih zadržavanja od 30 minuta, osim na GP Batrovci gde veći broj vozila dovodi do čekanja i oko sat i po vremena...Na naplatnim stanicama zadržavana nisu duža od 10 minuta.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.