Izvor: Nezavisne Novine, 31.Okt.2020, 09:33

Uspjeh agencije Mania: Napravili najbolji turistički film na svijetu

Ništa posebno, ali mnogo više od toga. Tako bi u prevodu na srpski zvučao slogan "Nothing much but much more" koji je osvojio svijet. Tačnije, svijet su osvojile ljepote Republike Srpske koje je na sebi svojstven način predstavila ekipa iz marketing agencije Mania iz Banjaluke.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

Video o ljepotama Srpske najbolji turistički film na svijetu (VIDEO)

Izvor: Capital.ba, 31.Okt.2020

BANJALUKA – Svijet su osvojile ljepote Republike Srpske, koje je na sebi svojstven način predstavila ekipa iz marketing agencije Mania iz Banjaluke. Napravili su čudesan turistički film, koji je trenutno prvorangiran regionalni film na svjetski poznatoj CIFFT listi. Foto: Glas Srpske O filmu...

Nastavak na Capital.ba...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.