Uspeh studenata Mašinskog fakulteta za projekat letelice „Aurora“

Izvor: Danas, 16.Maj.2019, 10:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uspeh studenata Mašinskog fakulteta za projekat letelice „Aurora“

Dušan Babić,  Lazar Popović, Radovan Đurović,  Đorđe Trampa i Nikola Popović, studenti Mašinskog fakulteta u Beogradu, koji rade na projektu "Aurora"osvojili su prvo mesto u prvoj rundi međunarodnog studentskog takmičenja Airbus Sloshing Rocket 2019, za idejno rešenje letelice sa rezeroarom kojim se minimizira sloshing efekat (bućkanje). Članak Uspeh studenata Mašinskog fakulteta za projekat letelice „Aurora“ se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Let "Aurore" do svetskih visina – novi uspeh studenata Mašinskog fakulteta

Izvor: RTS, 16.Maj.2019

Studenti Mašinskog fakulteta u Beogradu koji rade na projektu "Aurora" osvojili su prvo mesto u prvoj rundi međunarodnog studentskog takmičenja Erbas slošing rokit 2019, za idejno rešenje letelice sa rezervoarom kojim se minimizira tzv. slošing efekat (bućkanje). ...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.