Usluge esDnevnika besplatne za državne škole

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 22.Maj.2020, 13:13

Usluge esDnevnika besplatne za državne škole

Elektronski Dnevnik za sve državne škole je potpuno besplatan, a roditelji učenika ne treba da izdvajaju nikakav novac za korišćenje roditeljskog portala moj.esDnevnik, saopštilo je danas Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja.

"Softver za unapređene usluge u esDnevniku koji se plaća nije namenjen za državne obrazovno-vaspitne ustanove, već za sve ostale škole koje su verifikovane za obavljanje vaspitno-obrazovnog rada, a čiji je osnivač drugo pravno ili >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << fizičko lice", navodi se u saopštenju.

Dodaje se da te ostale škole samostalno donose odluke, nezavisno od Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja o unapređivanju svog obrazovno- vaspitnog procesa i korišćenju ovakvih usluga, a sve u skladu sa Zakonom.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.