Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 24.Jan.2024, 17:57

Uručeno 126 ugovora o subvencijama za energetsku efikasnost

Ministarka rudarstva i energetike Dubravka Đedović Handanović uručila je danas građanima u Smederevskoj Palanci 126 ugovora o subvencijama za povećanje energetske efikasnosti u domaćinstvima i precizirala da je za nekoliko meseci u 40 opština u Srbiji potpisano više od 2.500 ugovora vrednih 826 miliona dinara.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Đedović Handanović: Razvijati na održiv način delove naše zemlje bogate prirodnim resursima

Izvor: Bor030.net, 25.Jan.2024, 15:50

Ministarka rudarstva i energetike u Vladi Republike Srbije Dubravka Đedović Handanović rekla je danas da je potrebno na održiv način ekonomski podstaći nerazvijene delove naše zemlje bogate prirodnim resursima, uz puno poštovanje svih standarda zaštite životne sredine. Đedović Handanović...

Nastavak na Bor030.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.