Uprava carina Srbije: Pripreme uvođenja automatizovanog sistema uvoza i izvoza

Izvor: Danas, 16.Jul.2019, 12:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uprava carina Srbije: Pripreme uvođenja automatizovanog sistema uvoza i izvoza

Srbija bi do kraja 2023. godine trebalo da ima potpuno automatizovane sisteme uvoza i izvoza, što znači da će se sve informacije elektronski razmenjivati, rekao je danas zamenik direktora Uprave carina Srbije Veselin Milošević. Članak Uprava carina Srbije: Pripreme uvođenja automatizovanog sistema uvoza i izvoza se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

BEZ PAPIRA NA CARINI: Uvodi se automatizovani sistem postupka uvoza i izvoza

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Jul.2019

Uprava carina priprema se za uvođenje komjuterizovanog postupka uvoza i izvoza, koji će omogućiti da carinska administracija Srbije posluje po evropskim standardima, bez papira...Zamenik direktora Uprave carina Srbije Veselin Milosević rekao je da plan da se taj automatizovani sistem uvede do kraja...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.