Uprava FK Vojvodina se ogradila od poziva navijača na sutrašnji protest

Izvor: Danas, 07.Mar.2019, 22:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uprava FK Vojvodina se ogradila od poziva navijača na sutrašnji protest

Upravni odbor Fudbalskog kluba Vojvodina iz Novog Sada ogradio se od poziva na učešće u sutrašnjem protestu "Jedan od pet miliona" u tom gradu koji su na društvenoj mreži Tviter objavili navijači tog kluba. Članak Uprava FK Vojvodina se ogradila od poziva navijača na sutrašnji protest se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Sa lažnog Tviter profila FK Vojvodina poziv na protest

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 07.Mar.2019

Na društvenoj mreži Tviter pojavila se objava sa lažnog profila FK Vojvodine na kojem se navijači i simpatizeri kluba pozivaju na šetnju 1od5milona, javlja portal NS uživo. Upravni odbor FK Vojvodina je na Instagramu demantovao da stoji iza ovog profila..."FK Vojvodina javno odbacuje pozive koje...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.