Upozorenje na vremenske (ne)prilike: Evo gde su najveća zadržavanja na putu

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Maj.2018, 20:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Upozorenje na vremenske (ne)prilike: Evo gde su najveća zadržavanja na putu

Očekuju se padavine tokom noći

Pretežno oblačno vreme u većem delu zemlje tokom noći može doneti intezivnije pljuskove sa grmljavinom, jačim vetrom i pojavom grada.

Pročitajte i:

Ovakvi uslovi za vožnju mogu biti opasni, jer direktno utiču na bezbednost i sigurnost u vožnji. Vozačima se, stoga, savetuje da u takvoj situaciji smanje brzinu, a odstojanje između vozila povećaju.

Na auto-putevima kao i na ostalim državnim putevima >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << I i II reda vozače očekuju dobra prohodnost bez vanrednih zastoja i prekida. Prema poslednjim informacijama dobijenih od JP "Putevi Srbije" nema zadržavanja na naplatnim stanicama.

Prema podacima Uprave granične policije RS, na putničkim terminalima naših GP, zadržavanja su do pola sata.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.