Upozorenje: Kiša, popodnevni špic, pa udes na Gazeli - velike gužve u Beogradu

Izvor: B92, 20.Maj.2021, 17:50

Upozorenje: Kiša, popodnevni špic, pa udes na Gazeli - velike gužve u Beogradu

Teška saobraćajna nezgoda dogodila se ovog popodneva u Beogradu u Bulevaru vojvode Putnika u smeru ka centru grada, odnosno ka uključenju za most Gazela.

U ovom sudaru učestvovalo je više vozila, a jedno od njih je i preprečilo put, zbog čega je otežan saobraćaj u ovom delu grada.

Na mestu udesa je policija, koja sprovodi uviđaj, a vozačima se savetuje da budu oprezni zbog kiše, koja će padati i u nastavku dana.

Postoji još jedna opasnost, upozorio >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je AMSS, a to je ispunjenost kolotraka i drugih ulegnuća na putu vodom.

Zato smanjena i prilagođena brzina predstavlja jedan od ključnih faktor za bezbednu vožnju, saopštio je AMSS.

Putevi Srbije upozoravaju vozače da se na mostu na Rujiškoj reci,na potezu Petlja Ražanj-petlja Aleksinački rudnici,ka Nišu od danas do 26. maja odvijaju radovi zbog koji su zatvorene vozna i zaustavna traka, a saobraćaj se odvija preticajnom trakom.

U Prvomajskoj ulici u Pančevu radi se na održavanju do 25.maja pa će biti sužena desna kolovozna traka u smeru ka Kovinu. Za saobraćaj će biti zatvoreno skretanje iz Prvomajske ka Spoljnostarčevačkoj ulici. Alternativni putni pravac je ulicom Radivoja Koraća.

Na naplatnim stanicama na autoputevima nema zadržavanja vozila.

Prema informacijama Uprave granične policije u na graničnom prelazu Horgoš teretna vozila čekaju 150 minuta, na prelazu Kelebija 180, na Batrovcima 60 minuta.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.