Upoznajte najboljeg i najmlađeg TV voditelja ikada!

Izvor: Blic, 05.Avg.2014, 23:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Upoznajte najboljeg i najmlađeg TV voditelja ikada!

Neki ljudi su jednostavno preodređeni za uspešnu karijeru, a petogodišnji Noa Riter iz Pensilvenije je svakako jedan od njih.

Malog Nou su reporteri lokalne televizije zatekli u jednom zabavnom parku, gde je upravo završio vožnju jednim od najluđih rolerkostera koji se tamo nalaze.

Kada ga je voditeljka upitala za komentar, Noa je postao pravi profesionalni TV reporter.

On je bez problema i zastajkivanja objasnio svoj doživljaj, dodajući da nikada pre >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << nije gledao vesti jer je previše mali, ali uprkos tome je ostavio izuzetan utisak na reporterku.

Iako Noa pokazuje zavidan talenat kada je reč o novinarstvu, on bi ipak voleo da bude paleontolog kada poraste.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Očigledno kralj!

Izvor: Mondo, 06.Avg.2014, 12:48

Pogledajte petogodišnjaka koji ima blistavu karijeru na televiziji..Pogledajte petogodišnjaka koji ima blistavu karijeru na televiziji..U gradu Potstoun je u krajem nedelje otvoren okružni sajam, a ekipa televizije WNEP je bila tamo da zabeleži atmosferu i pita posetioce kako se provode..a onda su...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.