Uništena saobraćajna signalizacija u vrednosti od pet miliona dinara

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 29.Jun.2020, 16:58

Uništena saobraćajna signalizacija u vrednosti od pet miliona dinara

Preduzeće Putevi Srbije saopštilo je danas da je na deonici od petlje "Kovilovo" do raskrsnice za Padinsku Skelu oštećena vertikalna saobraćajna signalizacija u vrednosti od skoro pet miliona dinara.

Oštećena su 63 saobraćajna znaka, trouglastih 12, kružnih 35, kvadratnih šest i pravougaonih 10, kao i 22 table za vođenje i upućivanje saobraćaja, navodi se u saopštenju.

Godišnja vrednost ukradenih, oštećenih i uništenih saobraćajnih znakova, putokaznih tabli, smerokaza i ostale saobraćajne signalizacije i opreme premašuje 140 miliona dinara, odnosno više od milion evra na teritoriji cele Srbije.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Putevi Srbije: Godišnje se ukrade saobraćajne signalizacije u vrednosti većoj od milion evra

Izvor: NoviMagazin.rs, 29.Jun.2020

Javno preduzeće "Putevi Srbije" saopštilo je da je na deonici puta od petlje "Кovilovo" do raskrsnice za Padinsku Skelu oštećena vertikalna saobraćajna signalizacija u vrednosti od skoro pet miliona dinara..."Godišnja vrednost ukradenih, oštećenih i uništenih saobraćajnih znakova, putokaznih...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.