Unakaženo telo čoveka pronađeno u snegu: Smrznuo se, pa mu vukovi pojeli lice i otrgli ruku

Izvor: Telegraf.rs, 23.Jan.2017, 12:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Unakaženo telo čoveka pronađeno u snegu: Smrznuo se, pa mu vukovi pojeli lice i otrgli ruku

Beživotno telo Jovice Dimitrijevića (58) iz babušničkog sela Štrbovac, pronađeno je u snegu nakon što je poslednji put viđen pre tri dana u seoskoj prodavnici.

Nesrćan i promrzao čovek jedva je identifikovan, jer su mu seoski psi i šakali ili lisice i vukovi pojeli deo lica i jednu ruku.

Kako Večernje Novosti saznaju u Višem tužilaštvu u Pirotu, smrt je nastupila usled smrzavanja koje se desilo nakon što je ovaj gorštak iz nekog razloga pao u sneg sa staze koja >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << od seoskog puta vodi ka njegovoj kući.

On je živeo sam, a komšije su se dale u potragu pošto ga nisu videle gotovo dva dana, a primetili su i da iz Dimitrijevićevog odžaka njegove kuće vijorio dim.

Potraga po planinskim smetovima, uz pomoć terenskih džipova babušničke Distribucije i Direkcije trajala je bezmalo dva dana. Identifikovale su ga komšije koje su u džepu ovog nesrećnika, koji je živeo od drvarenja i pečalbarenja, pronašle mobilni sa brojem na koji su ga obično zvali.

Štrbovac je poslednje selo na putu od Ljuberađe prema Gadžinom hanu, na obroncima Suve planine i do njega se veoma teško stiže i usred leta. Nekada je po ovdašnjim mahalama živelo i do 150 ljudi, a sadaje gotovo opustelo.

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Mučna smrt: U snegu pronađeno unakaženo telo, meštani u šoku

Izvor: BKTV News, 23.Jan.2017

Čovek čije je telo pronađeno u snegu poslednji put viđen u seoskoj prodavnici! ..Jovica Dimitrijevića (58) iz babušničkog sela Štrbovac je poslednji put viđen pre tri dana, prenose mediji. Policija je jedva identifikovala telo, budući da su nesrećnom čoveku seoski psi i šakali ili lisice...

Nastavak na BKTV News...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.