Izvor: NoviMagazin.rs, 02.Feb.2024, 23:57

Umro glumac Karl Veders, poznat po ulozi u serijalu Roki

Karl Veders (Carl Weathers), bivši igrač američkog fudbala koji je postao zvezda holivudskih akcionih filmova i komedija, a proslavio se kao Apolo Krid u serijalu filmova o Rokiju, umro je u 76. godini, saopštio je danas njegov menadžer Mat Luber (Matt), precizirajući da je kultni gumac preminuo dan ranije.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kako je Karl Veders postao Apolo Krid u „Rokiju“: Slavni glumac otkrio zanimljive detalje sa audicije

Izvor: Danas, 03.Feb.2024, 07:55

Holivudski glumac i bivši igrač američkog fudbala Karl Veders preminuo je 1. februara u 77. godini života. Većina ljudi ga za po ulozi Apola Krida u filmskom serijalu u bokseru Rokiju, a Veders je u više navrata objasnio da uopšte nije bilo sigurno da će dobiti ovu rolu.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.