Umro čovek-tigar

Izvor: Kurir, 13.Nov.2012, 15:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Umro čovek-tigar

Denis Avner ugradio je implante, mačje zube, a istetovirao je i tigar-šaru po celom licu

LOS ANĐELES - Amerikanac Denis Avner, poznatiji kao čovek-mačka ili čovek-tigar, preminuo je u 54. godini.

Ovaj neobičan čovek postao je poznat širom sveta zahvaljujući svojoj želji da postane divlja mačka. Sve je podredio tome, čitav svoj život, a potpuno je promenio i svoje telo.

Podvrgao se brojnim operacijama kako bi bio što sličniji >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << tigru - ugradio je implante, mačje zube, a i istetovirao je tigar-šaru po celom licu.

Denis je na mačjem izgledu radio tri decenije - prvu operaciju uradio je sa 23 godine, a jedan od najekstremnijih zahvata bio je ugradnja implanta koji mu je omogućio da mu izrastu mačji brkovi.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Preminuo muškarac koji je želeo da izgleda kao tigar

Izvor: Press, 13.Nov.2012

Denis Avner (54) poznatiji kao čovek mačka preminuo je pre nekoliko dana, ali tačan uzrok smrti nije poznat...Avner je u javnosti postao poznat jer se podvrgnuo brojnim zahvatima kako bi što više ličio na tigra. On je ugradio implantante, specijalne zube, a imao je i dosta tetovaža. Potkožni...

Nastavak na Press...

Umro čovek-mačka

Izvor: Glas javnosti, 14.Nov.2012, 13:47

LOS ANĐELES - Amerikanac Denis Avner, poznatiji kao čovek-mačka ili čovek-tigar, preminuo je u 54. godini...Ovaj neobičan čovek postao je poznat širom sveta zahvaljujući svojoj želji da postane divlja mačka. Sve je podredio tome, čitav svoj život, a potpuno je promenio i svoje telo...Podvrgao...

Nastavak na Glas javnosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.