Umro čovek koji je pretučen u školskom dvorištu

Izvor: B92, 06.Avg.2020, 12:05

Umro čovek koji je pretučen u školskom dvorištu

A. I. (19) određen je pritvor zbog sumnje da je naneo teške telesne povrede O. M. (46) iz Sovljaka, koji je posle pet dana preminuo u bolnici u Beogradu.

Istragu vodi Osnovno javno tužilaštvo u Šapcu, a obdukcija će pokazati da je po Ostoju M. bio smrtonosan udarac koji mu je zadao mladić iz Crne Bare, prenosi Blic.

Kobne večeri u dvorištu osnovne škole u Sovljaku okupila su se deca, ne samo iz tog već i iz susednih sela. O. M. je navodno primetio da se A. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << I. neprimereno ponaša i upozorio ga je da dete “ostavi na miru”.

Prema navodima Blica, A. I. je pesnicom udario O. M. u glavu i od siline udarca on je pao na leđa i zadobio teške povrede glave.

Ekipa Hitne pomoći prevezla ga je u šabačku bolnicu, odakle je iste noći, zbog težine povreda, prebačen u Beograd, gde je pet dana kasnije preminuo.

Nesreća se dogodila naočigled mnogobrojne dece.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.