Umro brat Slobodana Miloševića (VIDEO)

Izvor: S media, 29.Jan.2013, 14:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Umro brat Slobodana Miloševića (VIDEO)

Na KBC Dedinje noćas je preminuo Borislav Milošević, brat Slobodana Miloševića, potvrđeno je S media portalu u KBC Dedinje.

Borislav Milošević imao je velikih problema sa srcem, zbog čega je prošle godine prevezen iz Crne Gore u Srbiju. Iako se činilo da će tada izgubiti bitku, uspeo je da preživi zahvaljujući timu vrsnih stručnjaka koji su danonoćno bdili nad njim.

Tokom višemesečnog boravka u uglednoj beogradskoj klinici, zdravstveno >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << stanje brata Slobodana Miloševića počelo je da se popravlja. Međutim, zbog godina i višegodišnjih tegoba sa srcem, ali i bubrezima i dijabetesom, Milošević je preminuo uprkos brizi koja mu je pružana sve vreme.

(S media)

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Preminuo Borislav Milošević

Izvor: Akter, 29.Jan.2013

Kako Dnevni Akter saznaje u Socijalističkoj partiji Srbije, noćas je preminuo Borislav Milošević, stariji brat bivšeg predsednika SRJ Slobodana Miloševića

Nastavak na Akter...

Premio brat Slobodana Miloševića

Izvor: Press, 29.Jan.2013

Borislav je u veoma kritičnom stanju pre nekoliko meseci prebačen iz Crne Gore u Beograd na Institut za kardiovaskularne bolesti "Dedinje". Lekari su mislili da neće preživeti jer je bio srčani bolesnik..  Rođen je 1934. godine u Nikšiću, odakle su se otac Svetozar i majka Stanislava preselili...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.