Umrla žena koju je na Konjarniku pregazio jugo

Izvor: Vesti-online.com, 09.Feb.2014, 16:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Umrla žena koju je na Konjarniku pregazio ''jugo''

U beogradskom Urgentnom centru umrla je Nevenka Turović (44) od povreda zadobijenih u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila pre nekoliko noći u Ustaničkoj ulici na Konjarniku.

Foto: Ilustracija

Ženu je oborio automobil marke “jugo” i ona je u kritičnom stanju prebačena kolima Hitne pomoći u bolnicu gde je, uprkos naporima lekara, jutros podlegla povredama.

 

Saobraćajna policija je po nalogu tužioca podnela krivičnu prijavu protiv >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << Aleksandra R. (22) zbog sumnje da je izazvao saobraćajnu nesreću.

 

I on je zadobio lakše povrede u ovoj nesreći, jer je automobil posle obaranja pešaka udario u banderu.

 

Na istom mestu, u julu prošle godine sin vlasnika televizije Pink Željka Mitrovića, Aleksandar Mitrović džipom je oborio i usmrtio pešaka.

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Rasvetljeno ranjavanje u centru grada

Izvor: Akter, 10.Feb.2014, 15:18

Kragujevačka policija podnela je krivičnu prijavu protiv S.R. (24) zbog osnovane sumnje da je 11. novembra prošle godine, vatrenim oružjem ranio N.K. (22)

Nastavak na Akter...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.