Umesto da hvata seks manijake, američki oficir zadizao suknje

Izvor: Kurir, 07.Maj.2013, 12:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Umesto da hvata seks manijake, američki oficir zadizao suknje

Krusinski je u alkoholisanom stanju uhvatio nepoznatu ženu za grudi i zadnjicu posle čega ga je ona prijavila policiji. On je posle privođenja pušten uz kauciju od 5.000 dolara

ARLINGTON - Potpukovnik Džefri Krusinski (41), doskorašnji načelnik specijalne jedinice američkog vazduhoplovstva za prevenciju seksualnih napada, optužen je za seksualno uznemiravanje.

On je u alkoholisanom stanju uhvatio nepoznatu ženu za grudi i zadnjicu >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << posle čega ga je ona prijavila policiji. Potpukovnik Krusinski je posle privođenja pušten uz kauciju od 5.000 dolara a suđenje je zakazano za četvrtak.

"Seksualni napadi nemaju mesta u američkoj vojsci", rekao je portparol Pentagona Džordž Litl.

On je dodao da je ministar odbrane SAD Čak Hejgel zbog slučaja Krusinski izrazio oštro negodovanje i naglasio da će on biti brzo rasvetljen. Slučaj Krusinski dogodio se u trenutku kada vojska SAD pokušava da nađe optimalan način borbe protiv čestih slučaja seksualnih napada i uznemiravanja.

Inače, Odeljenje za prevenciju seksualnih napada, čiji je načelnik Krusinski bio, bavi se eliminacijom incidenata koji se dešavaju na seksualnoj osnovi, kroz različite treninge i predavanja.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.