Umereniji saobraćaj, na granicama se čeka do tri sata

Izvor: RTS, 29.Jul.2019, 07:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Umereniji saobraćaj, na granicama se čeka do tri sata

U Srbiji će saobraćaj biti umerenog intenziteta, a jutros se na granicama čeka do tri sata, saopštio je Auto-moto savez Srbije.
Posle vikenda koji je imao sva obeležja prave letnje turističke smene, sa velikim brojem vozila inostranih registraskih oznaka na putevima u Srbiji i dužim zadržavanjima na pojedinim graničnim prelazima i naplatnim rampama, ponedeljak donosi umereniji intezitet saobraćaja, >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << ali i promenu vremena zbog koje su sada uslovi za vožnju komplikovaniji, zahtevniji i teži, navode iz AMSS.
Opasnost od odrona je veća na putevima kroz steske useke, kao i proklizavanje vozila zbog vlažnih ili mokrih kolovoza.
Prema poslednjim informacijama dobijenih od JP "Putevi Srbije" nema čekanja.
Putnička vozila na Gradini na izlazu čekaju tri sata, u Preševu 30 minuta, na Gostunu sat vremena.
Na teretnim terminalima na izlazu na Kelebiji i u Šidu se čeka sat vremena, a na Batrovcima tri sata.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Na Gradini se čeka oko dva sata

Izvor: RTS, 29.Jul.2019

Pojačan saobraćaj je na graničnim prelazima. Najveća zadržavanja su na Gradini. Na izlazak iz zemlje se čeka oko dva sata. Na ostalim prelazima zadržavanja su od 30 do 60 minuta. . Posle vikenda koji je imao sva obeležja...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.