Umeren intenzitet saobraćaja, uveče se očekuje pojačan saobraćaj

Izvor: NoviMagazin.rs, 15.Sep.2019, 09:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Umeren intenzitet saobraćaja, uveče se očekuje pojačan saobraćaj

Drugi dan vikenda donosi umeren intezitet saobraćaja na autoputevima i ostalim najfrekfentnijim putevima širom zemlje, međutim već sa prvim večernjim satima očekuje se pojačan saobraćaj i veći broj vozila na prilaznima većim naseljenim mestima i gradovima, saopštio je jutros Auto-moto savez Srbije (AMSS).

Upozorava se na moguću maglu koja može biti pored reka, u kotlinama i klisurama.

Na naplatnim rampama nema zadržavanja, a ;za motorna vozila nema >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << zadržavanja na ganičnim prelazima. Kamioni čekaju na izlazu na prelazu Batrovci 60 minuta.

Na više mesta u Srbiji izvode se radovi, pa se vozači upozoravaju da vode računa o signalizaciji.
Pogledaj vesti o: Autoput

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

Umeren saobraćaj, teretnjaci na Šidu čekaju 420 minuta

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 15.Sep.2019

U Srbiji je danas popodne saobraćaj umerenog intenziteta bez zadržavanja na našim najfrekventnijim putnim pravcima širom zemlje...Prema informacijama Uprave granične Policije u 17:15 časova putnička vozila na Gostunu na ulazu čekaju 60 minuta...Teretna vozila na Preševu, na ulazu, čekaju 90...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.