Ukućanka Parova sama kriva za pornić

Izvor: Vesti-online.com, 07.Mar.2017, 13:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ukućanka "Parova" sama kriva za pornić

Nakon što je Slađan, bivši dečko Miljane Kulić, njoj javno zapretio da će objaviti privatni snimak njihovog seksa, ova temperamentna Nišlijka negira da takav snimak postoji, ali njena majka, Marija Kulić, u to baš i ne veruje.

S obzirom na to da je ova njegova izjava uzdrmala Miljaninu porodicu, koliko i nju samu, Marija se uključila u vilu "Parova” kako bi podržala ćerku zbog ove nemile situacije.

- Nemoj da se sekiraš, sama si kriva što si mu ostavila telefon, pa sad ima materijala da te ljaga i blati. Ali šta je, tu je, baš te briga, nemoj da se zbog toga nerviraš, sledeći put treba da me slušaš - rekla je Miljanina mama.

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

MILJANINA MAMA O PORNICU Sama je kriva

Izvor: medio.rs, 07.Mar.2017

Nakon što je Slađan, bivši dečko Miljane Kulić, njoj javno zapretio da će objaviti privatni snimak njihovog seksa, ova temperamentna Nišlijka negira da takav snimak postoji, ali njena majka, Marija Kulić, u to baš i ne veruje...S obzirom na to da je ova njegova izjava uzdrmala Miljaninu porodicu,...

Nastavak na medio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.