Miljanina majka reagovala na vest o ćerkinom porniću: Sama si kriva, sad ima materijala da te blati!

Izvor: Svet, 06.Mar.2017, 16:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Miljanina majka reagovala na vest o ćerkinom porniću: Sama si kriva, sad ima materijala da te blati!

Učesnica Miljana Kulić opet se našla u žiži interesovanja, kad je njen bivši dečko Slađan, zapretio da će u javnost pustiti porno snimak. Kulićeva je poslednjih dana zbog ovoga veoma uznemirana, a do sada je već nekoliko puta promenila izjavu o tome da li se snimala tokom seksa ili ne. Na kraju je rekla kako ne postoji nikakav snimak, samo golišave fotografije.
Ovaj skandal potresao je čitavu porodicu Kulić pa se tim povodom direktno u program uključila Miljanina >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << majka i poručila.
“Nemoj da se sekiraš, sama si kriva što si mu ostavila telefon, pa sad ima materijala da te ljaga i blati. Ali šta je tu je, baš te briga, nemoj da se zbog toga nerviraš, sledeći put treba da me slušaš”, rekla je Miljanina mama.

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Miljanina majka zapanjila sve svojom izjavom o ćerkinom porniću!

Izvor: Telegraf.rs, 06.Mar.2017

Posle prave bure koja se podigla u "Parovima" nakon što je Miljanin bivši dečko zapretio da će objaviti pornić koji je snimio s njom, oglasila se i Miljanina majka Marija Kulić koja je na originalan način prokomentarisala ćerkin navodni bezobrazni film...Budući da je prethodnih dana Miljana...

Nastavak na Telegraf.rs...

Miljani nije dovoljan pornić, pa je noćas ispod pokrivača ispipkala Lakića!

Izvor: Svet, 07.Mar.2017, 14:12

Miljana Kulić se ne smiruje! Izgleda da joj to što je javnost saznala za njen pornić, o čemu je STAR prvi pisao, nije dovoljno da se skrasi, već temperamentna Nišlijka ponovo luduje.. Ovog puta, Nikola Lakić optužio je Miljanu da mu se prethodnu noć ušunjala u krevet i počela da ga pipka...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.