Ukradeno 12 mlaznica sa fontane Vukov spomenik

Izvor: B92, 06.Avg.2019, 16:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ukradeno 12 mlaznica sa fontane Vukov spomenik

Beograd -- JKP "Beogradski vodovod i kanalizacija" podnelo je krivičnu prijavu protiv NN lica koja su tokom noći sa fontane Vukov spomenik ukrala 12 mesinganih mlaznica.

Mlaznice su teške oko sedam kilograma, čime su naneli štetu tom preduzeću od oko 900.000 dinara.

U saopštenju je navedeno da su nepoznati počinioci 2016. godine ukrali 24 mesingane mlaznice sa te fontane kao i da je tokom juna sa fontane Pošta u Takovskoj ulici ukradeno 20 mlaznica.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<
Dodaje se da nadležne ekipe Odeljenja održavanja gradskih fontana JKP "Beogradski vodovod i kanalizacija" i dalje kontrolišu opremu na fontani Vukov spomenik koja, kako se navodi, i dalje funkcioniše.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Beogradski vodovod: Ukradeno 12 mlaznica sa fontane Vukov spomenik, prijava protiv NN lica

Izvor: NoviMagazin.rs, 06.Avg.2019

Javno-komunalno preduzeće "Beogradski vodovod i kanalizacija" podnelo je krivičnu prijavu protiv NN lica koja su tokom noći sa fontane Vukov spomenik ukrala 12 mesinganih mlaznica teških oko sedam kilograma, čime su naneli štetu tom preduzeću od oko 900.000 dinara...U saopštenju se navodi da...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.