Izvor: NoviMagazin.rs, 06.Avg.2019, 16:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Beogradski vodovod: Ukradeno 12 mlaznica sa fontane Vukov spomenik, prijava protiv NN lica

Javno-komunalno preduzeće "Beogradski vodovod i kanalizacija" podnelo je krivičnu prijavu protiv NN lica koja su tokom noći sa fontane Vukov spomenik ukrala 12 mesinganih mlaznica teških oko sedam kilograma, čime su naneli štetu tom preduzeću od oko 900.000 dinara.

U saopštenju se navodi da su nepoznati počinioci 2016. godine ukrali 24 mesingane mlaznice sa te fontane kao i da je tokom juna sa fontane Pošta u Takovskoj ulici ukradeno 20 mlaznica.

Dodaje se da nadležne ekipe Odeljenja održavanja gradskih fontana JKP "Beogradski vodovod i kanalizacija" i dalje kontrolišu opremu na fontani Vukov spomenik koja kako se navodi, i dalje funkcioniše.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

Aman, ljudi:Ukrali mlaznice sa fontane Vukov spomenik

Izvor: Mondo, 06.Avg.2019

Javno-komunalno preduzeće "Beogradski vodovod i kanalizacija" podnelo je krivičnu prijavu protiv NN lica koja su tokom noći sa fontane Vukov spomenik ukrala 12 mesinganih mlaznica teških oko sedam kilograma...Foto: Mondo/Goran Sivački..Krađom je tom preduzeću naneta šteta od oko 900.000 dinara...U...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.