Ukraden novac za lečenje dečaka obolelog od raka!

Izvor: Vesti-online.com, 01.Okt.2013, 13:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ukraden novac za lečenje dečaka obolelog od raka!

Nepoznate osobe ukrale su kutiju s novcem koji je bio namenjen za lečenje šestogodišnjeg Vladimira Đorđevića iz Pančeva, koji boluje od epilepsije, ciste na mozgu, asimetrije hipokampusa, a trenutno je na hemoterapiji nakon operacije tumora na bubregu!

 

Krađom novca malom Vladi je postavljena nova prepreka za odlazak na operaciju u Rusiju

 

Kutija se nalazila u okviru hola TC “Tamiš kapija” u Pančevu i u nju su dobri ljudi >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << mogli da ubacuju novac za lečenje ovog mališana. Suma koja treba da se sakupi da bi se izvršila nova operacija u Moskvi je 40.000 evra.

 

Siniša Đorđević, otac malog Dušana, kaže za Telegraf.rs da teško može da opiše osećanja nakon krađe, i dodaje da je ovo još jedan dokaz o krizi u kome se naše društvo nalazi.

 

- Strašno je kakve se stvari dešavaju. Ostao sam bez reči kada su mi javili. Ta kutija stoji ispred velikih prodavnica u tržnom centru već pet meseci, i nije mi palo na pamet da može nešto ovako da se desi. Prema rečima očevidaca, kutiju s novcem su ukrale dve osobe romske nacionalnosti, i nadam se da će ih inspektori ubrzo naći. Prema nekim procenama, unutra je bilo oko 30.000 dinara i stvarno je sramota da neko želi taj novac, kada je svima jasno čemu je on namenjen – kaže Siniša.

 

On kaže da je dobio uverenja iz policije da se radi na njegovom slučaju, i da će uskoro biti rešen.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.