Uklonjeno obaveštenje iz bolnice zbog koga su gorele društvene mreže; doktor ne odustaje: Vratiću ga FOTO

Izvor: B92, 18.Sep.2021, 16:39

Uklonjeno obaveštenje iz bolnice zbog koga su "gorele" društvene mreže; doktor ne odustaje: Vratiću ga FOTO

Doktor Dragan Martinović čije je obaveštenje danas zapalilo društvene mreže, saznavši da je ono uklonjeno, poručio je da će ga vratiti čim dođe na posao.

Doktor prvo nije verovao da mu je obaveštenje skinuto.

"To je netačno, obaveštenje stoji… Možda ga je ipak neko skinuo, ali ja ću ga ponovo vratiti. Kada sam ga okačio, stajalo je tri dana, pa ga je direktor skinuo bez obrsazloženja. Pošto nisam dobio obrazloženje zašto je to učinio, ja sam ga >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << vratio“, rekao je Martinović i dodao da će nastaviti da vraća obaveštenje dok ne dobije obrazloženje zašto ne treba tu da stoji.

"Čak i ako mi zabrane – ja ću se svakako pridržavati onoga što piše u odluci", zaključio je on, a prenela je NovaS.

Obaveštenje iz bolnice u Sremskoj Mitrovici, Službe za očne bolesti koje je izazvalo buru na društvenim mrežama danas je uklonjeno, potvrđeno je RTS-u.

U pisanom odgovoru se navodi da "prema Statutu Opšte bolnice Sremska Mitrovica, izjave daje isključivo direktor ili lice koje direktor ovlasti".

"Lični stav ne može biti stav ustanove. Obaveštenja ne može niko dostavljati u svoje ime na uvid javnosti ukoliko nije odobreno i potpisano od strane direktora. Obaveštenje doktora Martinovića je uklonjeno, a direktor će, u skladu sa svojim ovlašćenjima, izreći opomenu", piše u saopštenju.

Podsetimo, ranije danas na društvenim mrežama pojavila se fotografija iz ordinacije doktora Dragana Martinovića, načelnika Službe za očne bolesti Opšte bolnice u Sremskoj Mitrovici na kojoj je obaveštenje da od pacijenata koji kod njega dolaze na pregled, zahteva potvrdu o vakcinaciji ili PCR test, koji nije stariji od 48 sati.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.